Sisältöön »
 
 

Yrityksen perustaminen

Kiinnostaako yrittäjyys? Suunnitteletko yrityksen perustamista? Onko sinulla liikeidea hautumassa tai oletko aloittanut jo liiketoimintasuunnitelmaakin? Meiltä saat asiantuntevaa neuvontaa ja sparrausta.

Toimi näin:

  1. Katso Yrityksen perustaminen -videomme alhaalta, josta saat alkuinfon yrittäjyydestä sekä Keuken perustamisneuvonnan prosessista.
  2. Lisäksi suosittelemme, että lataat maksuttoman perustamisoppaan täältä. Perustamisoppaasta löydät vastaukset moneen perustamisvaiheessa askarruttavaan kysymykseen.
  3. Liiketoimintaa suunnitellessa (on se sitten sivu- tai päätoimista) kannattaa tehdä liiketoimintasuunnitelma, jotta tarvittava tekeminen konkretisoituu itselle mahdollisimman hyvin. Aloita liiketoimintasuunnitelman teko, erityisesti jos suunnittelet päätoimista yrittäjyyttä, aiot hakea starttirahaa tai tarvitset ulkopuolista rahoitusta yritystoiminnan alkuun. Meidän suosittelemamme liiketoimintasuunnitelmapohjat ja laskelmat löydät täältä. Voit lähettää täyttämäsi dokumentit yrityskehittäjällemme, jonka jälkeen ehdotamme aikaa tapaamiselle (n. 1–1,5h) , jossa käymme suunnitelmiasi tarkemmin yhdessä läpi.
  4. Varaa aika alkukartoitustapaamiseen, jos haluat keskustella yrityskehittäjämme kanssa ennen liiketoimintasuunnitelman ja laskelmien aloitusta. Tapaamisessa kartoitetaan tilannettasi ja suunnitellaan etenemispolkua yritysideasi toteuttamiseksi. Kätevästi ajan pääset varaamaan täältä.


ONKO IDEAA? ONKO SIITÄ BISNEKSEKSI?

Onko sinulla liikeidea, mutta et ole varma, kantaako se yritykseksi asti? Testauta liikeideasi meillä. Käsittelemme ideasi luottamuksellisesti ja annamme palautteen mahdollisimman nopeasti > Klikkaa alla olevaa ideanappia.

Ideanappi


Voit varata itsellesi ajan maksuttomaan perustamisneuvontaan myös sähköisen ajanvarauksemme kautta. 

Ajan voit varata täältä

 

sanna-ulvinen-print1445853089.jpg

Yrityskehittäjä

SANNA ULVINEN

050 537 0140
sanna.ulvinen (at) keuke.fi

 

keuke-henkilosto-12.jpg

Yrityskehittäjä

Ari Ainola

050 329 3333
ari.ainola (at) keuke.fi

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

15.08.2024
klo 18:00

KUTSU: Keuken syksyn kick off: Onnistuminen vaatii myös epäonnistumisia

 

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori