Sisältöön »
 

Sijoittumis-neuvonta

Tarjoamme alueelle sijoittuville yrityksille kokonaisvaltaiset sijoittumispalvelut, jotka vastaavat yritysten tarpeisiin suunniteltaessa yritystoiminnan siirtämistä osittain tai kokonaan Uudellemaalle, uuden yksikön perustamista, yritysostoa tai muita yritysjärjestelyjä. On yrityksenne pieni, keskisuuri tai suuri, on palveluistamme varmasti hyötyä.

Kuntakohtaiset yhteyshenkilöt tuntevat paikalliset olosuhteet ja yritysalueiden erityispiirteet. He selvittävät yrityksesi tarpeet ja auttavat yritystäsi löytämään juuri tarpeitasi vastaavan tontin tai toimitilan. Keuken henkilökunta neuvoo ja opastaa mm. eri rahoitusvaihtoehtojen selvittämisessä sekä osaavan työvoiman ja kumppaneiden löytämisessä.

Toiminnan kehittämisessä ja kasvussa sinua ovat auttamassa yrityskehittäjämme. Verkostoimme alueelle sijoittuvan yrityksen osaksi muuta yritystoimintaa, tarjoamme kehittämispalveluita, kutsumme mukaan Keuken tilaisuuksiin ja yritysverkostoihin, etsimme kumppaneita ja tutustutamme tärkeisiin tahoihin, jotta käynnistys tapahtuu helposti ja liiketoiminta pääsee ripeästi vauhtiin.

 

keuke-henkilosto-05.jpg

Yrityspalvelupäällikkö

RIITTA BACKMAN

050 305 6771
riitta.backman(at)keuke.fi

 

keuke-henkilosto-08-miia.jpg

Yrityskehittäjä

MIIA-MARI KOSKINEN

050 368 4147
miia-mari.koskinen(at)keuke.fi

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

15.08.2024
klo 18:00

KUTSU: Keuken syksyn kick off: Onnistuminen vaatii myös epäonnistumisia

 

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori