Sisältöön »
 

Yritystontit

Alueemme kunnat tarjoavat eri kokoisia yritystontteja useilta yritysalueilta. Uudet liikepaikat tarjoavat yrityksille kilpailukykyisiä sijoittumispaikkoja hyvien liikenneyhteyksien varrella kaikissa alueemme kunnissa.

Erikokoiset yritysalueet antavat mahdollisuuksia monenlaiseen toimintaan. Me tavoitamme maailman ja maailma meidät: Suomen suurimpia logistiikka-alan toimijoita, kuten DB Schenker, Lidl Suomi, Stockmann ja S-ryhmä ovat sijoittaneet toimintaansa alueellemme. Logistiikan yritysalueilta löytyy runsaasti tilaa varastointia varten.

Meillä on myös pitkät teollisuuden perinteet. Moni teollisuuden yritys, kuten Altia, Valmet, Rocla ja Teknos, on pystynyt uudistamaan toimintaansa Keskisellä Uudellamaalla. Tähän joukkoon on hyvä sijoittua vaikka verkostokumppaniksi tai alihankkijaksi.

Voit etsiä sopivia yritystontteja alueen kaikista kunnista niiden verkkosivuilta ja ottaa suoraan yhteyttä kuntien yhteyshenkilöihin.

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

15.08.2024
klo 18:00

KUTSU: Keuken syksyn kick off: Onnistuminen vaatii myös epäonnistumisia

 

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori