Sisältöön »
 

Järvenpää

Business Järvenpää – Business Beyond the Usual. Järvenpää on kasvun kaupunki ja kaupunki monilla vahvuuksilla.

Järvenpää on yli 46 000 asukkaan merkittävä kaupallinen ja hallinnollinen kasvukaupunki Keski-Uudellamaalla kauniin Tuusulanjärven rannalla. Järvenpää on metropolialueen pohjoinen keskus ja osa Helsingin seudun talous- ja työssäkäyntialuetta. Kaupungin vetovoimatekijöitä ovat aktiivinen väestö, osaava työvoima, vireä yritystoiminta, loistavat liikenneyhteydet joka suuntaan, hyvä joukkoliikenne, 4 juna-asemaa, laaja kouluverkosto, monimuotoinen ja turvallinen asuminen, monipuoliset harrastus- ja vapaa-ajan viettomahdollisuudet, ainutlaatuinen kulttuuriperintö sekä kansainvälistyvä ilmapiiri.

Järvenpää tunnetaan niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin, erityisesti säveltäjämestari Jean Sibeliuksen kotikaupunkina sekä Puistoblues-festivaalikaupunkina. Järvenpäästä löytyy maailman paras ruokakauppa, K-Citymarket vuodelta 2019. Business Beyond the Usual -konseptimme kuvastaa rohkeaa, rajoja rikkovaa ja käytännönläheistä tapaa toimia, joka käsittää laajan ja monipuolisen yhteistyön niin paikallisesti, valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin. 

Erinomainen sijainti ja loistavat kulkuyhteydet houkuttelevat yrityksiä sijoittamaan toimintansa alueelle. Järvenpään keskustan uudelleenrakennushankkeet tulevat kasvattamaan vahvasti keskusta-alueen toimitilamäärää ja vastaamaan yhä ketterämpiin toimitilatarpeisiin ja palveluratkaisuihin.

Yritysten sijaintipaikaksi Järvenpää on optimaalinen. Kaupungin yritystonttien hinnat ja toimitilojen vuokrat ovat kilpailukykyisiä. Järvenpää sijaitsee pääradan, Lahden oikoradan sekä Lahden moottoritien varrella, aivan Tuusulanväylän tuntumassa, vain 38 km päässä Helsingin keskustasta. Helsinki-Vantaan lentoasema ja Vuosaaren satama löytyvät noin puolen tunnin ajomatkan päästä. Kompaktissa kaupungissa on jopa 4 juna-asemaa. Logistisesti erinomaiset kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen takaavat tavaroiden, palveluiden ja ihmisten vaivattoman liikkumisen. Kaupungissa on kuusi pääyritysaluetta, kysy lisää yritystonttitarjonnastamme.

Järvenpään elinkeinorakenne on monipuolinen. Palveluala, sisältäen myös asiantuntijapalvelut, on kasvava elinkeinomuoto. Kaupungissa toimii neljä kärkialan kasvuverkostoa, jotka ovat elintarviketeollisuus, kauppa ja palvelut, KIRA eli kiinteistö- ja rakentamisala sekä teollisuus. Kaikkiaan Järvenpäässä toimii noin 3 000 yritystä, joista merkittävimpiä ovat muun muassa Aerial, Aino Areena, Auramo, Elopak, Foodiq, Helsingin Mylly, Hotelli Sointu, Järvenpään Auto-Arita, Järvenpään Kukkatalo, Kavika, K-Citymarket, K. Himberg, Kuljetus ja Maanrakennus P. Salonen, Kuratek, Lidl jakelukeskus, LV-Pakki, Mestaritoiminta, Mitsubishi Logisnext Europe, Mäkelän Auto, ONIT Sport, Parrotz Suomi, Pentisol, Primula, Prisma (HOK-Elanto), Puukoti Group, Rautanainen (K-Rauta), Tietosähkö, UVL-Talotekniikka, Valmet, Woikoski ja Wursti. Posti/Transval rakentaa parhaillaan uutta merkittävää logistiikkakeskusta Järvenpäähän.

Lisätietoja:

Ota yhteyttä:

Yrityspalvelupäällikkö
Susanna Aramo
Business Järvenpää, Elinkeinot ja yrittäjyys, yritysyhteistyö ja yritystonttien markkinointi ja myynti
p. 040 315 3130
susanna.aramo(at)jarvenpaa.fi

Tonttipäällikkö
Ville Paatsola
Maankäyttö- ja karttapalvelut, tonttien myynti
p. 040 315 3446
ville.paatsola(at)jarvenpaa.fi

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

15.08.2024
klo 18:00

KUTSU: Keuken syksyn kick off: Onnistuminen vaatii myös epäonnistumisia

 

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori