Sisältöön »
 

Järvenpää

Business Järvenpää – welcome to the growth zone. Järvenpää on kasvun kaupunki ja kaupunki monilla vahvuuksilla.

Järvenpää on 44 000 asukkaan merkittävä kaupallinen ja hallinnollinen kasvukeskus Keski-Uudellamaalla kauniin Tuusulanjärven rannalla. Järvenpää on osa Helsingin seudun talous- ja työssäkäyntialuetta. Kaupungin vetovoimatekijöitä ovat aktiivinen väestö, osaava työvoima, vireä yritystoiminta, loistavat liikenneyhteydet joka suuntaan, hyvä joukkoliikenne, laaja kouluverkosto, monimuotoinen ja turvallinen asuminen, monipuoliset harrastus- ja vapaa-ajan viettomahdollisuudet, ainutlaatuinen kulttuuriperintö sekä kansainvälistyvä ilmapiiri.

Järvenpää tunnetaan niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin, erityisesti säveltäjämestari Jean Sibeliuksen kotikaupunkina sekä Puistoblues-festivaalikaupunkina. Järvenpäästä löytyy maailman paras ruokakauppa, K-citymarket vuodelta 2019.

Erinomainen sijainti, loistavat kulkuyhteydet ja uniikki, median Järvenpää-ilmiöksi ristimä draivi houkuttelevat yrityksiä sijoittamaan toimintansa alueelle. Järvenpään keskustan uudelleenrakennushankkeet tulevat kasvattamaan vahvasti keskusta-alueen toimitilamäärää ja vastaamaan yhä ketterämpiin toimitilatarpeisiin ja palveluratkaisuihin.

Yritysten sijaintipaikaksi Järvenpää on optimaalinen. Kaupungin yritystonttien hinnat ja toimitilojen vuokrat ovat kilpailukykyisiä. Järvenpää sijaitsee pääradan, Lahden oikoradan sekä Lahden moottoritien varrella, aivan Tuusulanväylän tuntumassa, vain 38 km päässä Helsingin keskustasta. Helsinki-Vantaan lentoasema ja Vuosaaren satama löytyvät noin puolen tunnin ajomatkan päästä. Kompaktissa kaupungissa on jopa 4 juna-asemaa. Hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen takaavat logistiikan ja liikkumisen vaivattomasti tavaran, palveluiden ja ihmisten osalta. Lahden moottoritien välittömässä läheisyydessä sijaitsevan Svengin yritysalueen tontit ovat nyt myynnissä.

Järvenpäässä toimii noin 3 000 yritystä, joista merkittävimpiä ovat muun muassa Valmet, Rocla, Lidl jakelukeskus, K-citymarket, Prisma, Wursti, Helsingin Mylly, Auramo, Mestaritoiminta, Rautanainen (K-Rauta), Kuljetus ja Maanrakennus P. Salonen, Kavika, Aerial, Elopak, Tietosähkö ja Pentisol. Lidl jakelukeskus toi Järvenpäähän lähes 400 uutta työpaikkaa. Järvenpään elinkeinorakenne on monipuolinen. Palveluala on yhä kasvava elinkeinomuoto.

Lisätietoja:

Ota yhteyttä:

Yrityspalvelupäällikkö
Susanna Aramo
Business Järvenpää, Elinkeinot ja yrittäjyys, yritysyhteistyö ja yritystonttien markkinointi ja myynti
p. 040 315 3130
susanna.aramo(at)jarvenpaa.fi

Tonttipäällikkö
Ville Paatsola
Maankäyttö- ja karttapalvelut, tonttien myynti
p. 040 315 3446
ville.paatsola(at)jarvenpaa.fi

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

05.12.2023
klo 08:15

Kutsu: Keuken verkostoitumistuokio: Oivalla mikä kuormittaa ja jaksat paremmin

 

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

  
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle »

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori