Sisältöön »
 

Karkkila

Karkkila tunnetaan monipuolisesta yrittäjyydestä, metalliteollisuudesta ja vahvasta teollisesta historiasta. Högforsin ruukki perustettiin nykyisen Karkkilan keskustaan, Karkkilankosken partaalle 1820, tästä käynnistyi Karkkilan teollistumisen aikakausi. Nykypäivänäkin kaupunki tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille ja osaajille. Karkkilassa toimii reilut 600 yritystä, ja joukossa on tilaa uusille. Usein pienemmät yritykset pääsevät alkuun suurempien imussa, esimerkiksi alihankintateollisuudessa.

Karkkilassa on tarjolla monipuolisesti erilaisiin yritystoimintoihin sopivia tontteja ja toimitiloja. Yritystontit ovat huokeita ja hyvien liikenneyhteyksien varrella valtatie 2:n (Pori-Helsinki) tuntumassa. 50 kilometrin säteellä tavoitat pääkaupunkiseudun, Forssan, Riihimäen, Hyvinkään, Vihdin, ja Lohjan. Helsingin keskustaan, satamiin ja lentokentälle on noin tunnin ajomatka.

Valmiita toimitiloja tuotantoon, palveluliiketoimintaan ja kauppaan löytyy sekä valtatie kahden varrelta Karkkilan yritysalueelta, että Karkkilan ydinkeskustan tuntumasta. Ydinkeskustaan on vuosikymmenien saatossa rakentunut tiivis kauppa- ja liikekiinteistöjen keskittymä. Karjaanjoen koskien varrella Karkkilan keskustassa perinteisellä Högforsin ruukkialueella on tarjolla valmista tuotanto-, toimisto-, ravintola- ja majoitustilaa sekä näihin toimialoihin liittyviä palveluja.

Karkkilan teollisuusalue muodostuu Pitkälän (kaupunginosa 9) ja Keskinummen (kaupunginosa 12) yritysalueista. Alueet ovat valtatie 2:n molemmilla puolilla, Helsingin suunnasta tultaessa 1,5 km ennen Karkkilan keskustan liittymää. Alueella toimii n. 50 yritystä, työllistäen yli 1 000 henkeä. Vahvimpia toimialoja ovat metalli, elektroniikka ja biotekniikka. Teollisuuskylän yrittäjät muodostavat ainutlaatuisen alihankinta- ja tehdaspalveluyritysten verkoston. Yrittäjä löytää alueelta lähes kaikki tarvitsemansa palvelut.

Karkkilan merkittävimpiä työllistäjiä ovat Componenta Castings Oy Karkkila, Perusturvakuntayhtymä Karviainen, SEW Industrial Gears Oy, Mansner Oy Hienomekaniikka, Helvar Oy, Hankintatukku Oy, MeriMet Oy ja Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy.

Karkkilan kaupungin elinkeinopalveluiden kautta saat tontti- ja toimitilatarjonnasta yksityiskohtaiset tiedot nopeasti ja luottamuksellisesti. Yritystontin koko sovitetaan yrityksen tarpeita vastaavaksi. Mikäli kaupungin omistamista kiinteistöistä ei löydy sopivaa, etsimme asiakkaalle tällaisen yksityisiltä markkinoilta. Kauttamme saa lisätietoja myös alueemme kehittämis- ja investointitukiasioista sekä yrityksen rekrytointiin ja osaavan työvoiman hankintaan liittyvistä asioista.

Lisätietoja:

Ota yhteyttä:

tontit(at)karkkila.fi

Yritys- ja elinkeinopalvelut

    Elinvoimapäällikkö
    Satu Nikkilä
    p. 044 042 1009
    satu.nikkila(at)karkkila.fi

Elinkeinosihteeri
Birgitta Holttinen
p. 044 553 3429
birgitta.holttinen(at)karkkila.fi

Kaupunkikehitys

Rakennusvalvonta
Vastaava rakennustarkastaja
Petri Iivari
p. 050 4052 816
petri.iivari(at)karkkila.fi

Tonttimyynti
Mittaus- ja kiinteistöpäällikkö
Jani Hallenberg
p. 044 767 4897
jani.hallenberg(at)karkkila.fi

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

15.08.2024
klo 18:00

KUTSU: Keuken syksyn kick off: Onnistuminen vaatii myös epäonnistumisia

 

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori