Sisältöön »
 

KERAVA

Keravan kaupunki tarjoaa yrityksille teollisuus- ja liiketontteja sekä kaavoittaa nopeasti maata elinkeinoelämän tarpeisiin. Lentokentän läheisyys sekä päärautatien ja moottoritien kulkeminen kaupungin läpi antavat yrityksille hyvät toimintamahdollisuudet. Sijoittumiskyselyt ohjataan keskitetysti elinkeinojohtajan kautta, joka selvittää yritysten tonttitarpeet. Yrityskyselyihin vastataan viimeistään seuraavan työpäivän kuluessa. Erityistä huomiota kiinnitetään siihen, että yritys saa palvelun ”yhdeltä luukulta" ja että päätöksenteko on nopeaa ja joustavaa.

Kaupungilla on yritystontteja myynnissä sekä Keravan etelä- että pohjoisosissa. Pohjoisin yritysalue sijaitsee Huhtimossa ja eteläisin Kercassa valtatien 4 varrella. Myös valtatien 4 risteysalue Keravan keskellä odottaa yrityksiä. Tontteja voidaan mitoittaa yritysten tarpeiden mukaan maaperäolosuhteet huomioiden. Ajantasainen tonttitarjonta löytyy Keravan kaupungin tonttiportaalista. 

Jokainen yritys ja yrittäjä ovat Keravalle tärkeitä. Etäisyydet Keski-Uudellamaalla ovat lyhyet ja työvoiman liikkuvuus helppoa. Uuden yrityksen sijoittuminen joko Keravalle tai Keski-Uudellemaalle, tuo hyötyä pitkässä juoksussa koko alueelle verotuloina, työllistämiskustannusten säästymisenä uusina työpaikkoina sekä palvelutason parantumisena ja alueen kilpailukyvyn ja elinvoimaisuuden säilymisenä.

LISÄTIETOJA:

www.yritystontitjatoimitilat.fi

OTA YHTEYTTÄ:

Elinkeinojohtaja
Ippa Hertzberg
ippa.hertzberg(at)kerava.fi
puh. 040 318 2300

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

15.08.2024
klo 18:00

KUTSU: Keuken syksyn kick off: Onnistuminen vaatii myös epäonnistumisia

 

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori