Sisältöön »
 

Nurmijärvi

Nurmijärvi tunnetaan yritysystävällisenä kuntana. Tarjoamme monipuolisia tontteja ja palveluita sekä toimiville että aloittaville yrityksille. Liikkeelle pyritään lähtemään yrityksen tarpeista ja yrityksillä on mahdollisuus vaikuttaa oman toimintansa edellytyksiin tulemalla mukaan jo suunnitteluvaiheessa. Tonttien luovutuksessa pyritään nopeaan ja joustavaan toimintaan. Ensimmäiset kontaktit kulkevat elinkeinotoimen kautta, joka selvittää yrityksen tarpeet ja hakee tarvittavat tiedot.

Nurmijärvi sijaitsee lähellä pääkaupunkiseutua ja kasvaa nopeasti. Se on hyvä paikka yrityksille: tarjolla on uusia, vetovoimaisia yritysalueita ja vaihtoehtoisia asumismuotoja – ruuhkien ulkopuolella. Kunnan tavoitteena on kehittää hyvää elinympäristöä ja kestävää yhdyskuntarakennetta. Tärkeitä ovat myös toimiva ja turvallinen liikenneverkko ja hyvät joukkoliikenneyhteydet. Uusin työpaikka-alue Ilvesvuori sijaitsee Helsinki-Tampere -moottoritien liittymässä noin 12 minuutin ajomatkan päässä Kehä III:lta. Lentoasemalle ajaa noin 20 minuutissa, Helsingin keskustaan ja Vuosaaren satamaan ehtii puolessa tunnissa.

Nurmijärvellä on työvoimaa noin 19 500 henkilöä. Heistä noin 64 % käy työssä kunnan ulkopuolella. Moni Nurmijärvellä asuva on valmis vaihtamaan työpaikkaa heti, kun sopiva mahdollisuus avautuu oman kunnan alueella. Nurmijärvellä puolestaan käy töissä noin 5 000 muualla asuvaa. Työpaikkoja on noin 11 800. Osaavaa työvoimaa löytyy lisäksi läheltä esim. Hyvinkään, Riihimäen, Hausjärven ja Lopen alueelta.

Nurmijärven suurimmat teollisuuden työnantajat ovat Altia Oyj, Teknos Oyj, Roal Oy, Ferrometal Oy, Premix Oy ja Wurth Oy ja Stén & Co Oy Ab. Palvelussa ja kuljetuksessa eniten työllistävät Nurmijärven kunta, Kiitosimeon-yhtiöt, Korsisaari-yhtiöt ja Työtehoseura.

Lisätietoja:

Ota yhteyttä:

Elinkeinojohtaja
Marko Järvenpää
p. 040 317 2011
marko.jarvenpaa(at)nurmijarvi.fi

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

05.12.2023
klo 08:15

Kutsu: Keuken verkostoitumistuokio: Oivalla mikä kuormittaa ja jaksat paremmin

 

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

  
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle »

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori