Sisältöön »
 

Pornainen

Pornaisten Portin vehreä, laajeneva yritysalue tarjoaa yritystoiminnalle hyvät puitteet. Edulliset yritystontit sijaitsevat pääkaupunkiseudun läheisyydessä, erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä. Yritysalueen sähkönsaanti on turvattu varmistetulla yhteydellä.

Yritysalue mahdollistaa yritystoiminnalle paitsi tehokkaan logistiikan, myös matalan kustannustason. Lisäksi kunta tarjoaa yrittäjille joustavaa asiointia ja tukea verkostoitumiseen. Toiminta paikallisten yrittäjien välillä on aktiivista ja tavoitteena on saavuttaa synergiaetuja alueen yrittäjien kesken. Pornainen on alueena yrittäjämyönteinen: jokaisessa kunnan koulussa lapsille on tarjolla yrittäjyyskasvatusta yhdessä paikallisten yrittäjien kanssa.

Pornaisten kunnan tavoitteisiin kuuluu yrittäjien reilu ja joustava palveleminen - tonttikokoja on mahdollista muokata tarpeiden mukaan ja yrittäjien mielipiteitä kuunnellaan herkällä korvalla. Pornaisten Portissa löytyy tilaa myös suuremmillekin hankkeille.

Osalle tonteista on mahdollista rakentaa asuintilaa, toimisto tai vaikkapa myymälä. Erinomainen sijainti luokin myymälän pystyttämiselle loistavan mahdollisuuden: asiakkaat hurauttavat alueelle Helsingistä ja Porvoosta noin puolessa tunnissa!

Lisätietoja:

Ota yhteyttä:

Kuntakehitysjohtaja
Tapani Tapiola
p. 040 185 8648
tapani.tapiola(at)pornainen.fi

Maankäyttö- ja paikkatietoasiantuntija
Antti Hämäläinen
p. 040 174 5050
antti.hamalainen(at)pornainen.fi

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

15.08.2024
klo 18:00

KUTSU: Keuken syksyn kick off: Onnistuminen vaatii myös epäonnistumisia

 

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori