Sisältöön »
 

Sipoo

Pääkaupunkiseudun tuntumassa sijaitseva Sipoo on Suomen nopeimmin kasvava kunta: vuonna 2016 Sipoon väkiluku kasvoi 2,5 prosenttia, mikä on suhteellisesti eniten kaikista Suomen kunnista. Aktiivisessa, kaksikielisessä kunnassa työvoima on poikkeuksellisen hyvin koulutettua, ja koko pääkaupunkiseudun ostovoima on kivenheiton päässä. Sipoo erottuu edukseen myös sijainniltaan – lähellä ovat niin Vuosaaren satama ja Helsinki-Vantaan lentoasema kuin Lahden ja Porvoon moottoritiet. Sujuvat liikenneyhteydet Venäjälle ja Baltiaan avaavat ovia kansainväliselle kasvulle.

Sipoo tarjoaa yrittäjilleen loistavat puitteet verkostoitua, kansainvälistyä ja menestyä merellisessä ympäristössä pääkaupunkiseudun imussa. Ketterä kuntaorganisaatio sekä joustava ja yksilöllinen palvelu tasoittavat tietä ja tuovat lisäarvoa uudelle elinkeinotoiminnalle. Söderkullan yritysalue, Box, Bastukärr, Vaahteramäki ja Jokilaakso muodostavat Sipooseen kasvavan työpaikka- ja teollisuusalueverkoston, jossa liiketoimintaa on helppo kehittää niin kansallisesti kuin globaalisti.

Lisätietoja:

Ota yhteyttä:

Elinkeinopäällikkö
Katri Roivainen
p. 040 191 4465
katri.roivainen(at)sipoo.fi

Tonttipäällikkö
Toni Sepperi
p. 040 191 4359
toni.sepperi(at)sipoo.fi

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

15.08.2024
klo 18:00

KUTSU: Keuken syksyn kick off: Onnistuminen vaatii myös epäonnistumisia

 

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori