Sisältöön »
 

Oppaat ja verkkopalvelut

Oppaat

Linkit

Tältä sivulta löydät keskeisimmät asiat, jotka sinun on tärkeä ottaa huomioon ennen kuin lähdet tekemään tavaramerkkihakemusta.

Käänny työ- ja elinkeinotoimiston puoleen, kun etsit työntekijää. TE-palvelut tuntee alueemme työntekijät ja työmarkkinat sekä auttaa sinua löytämään oikean osaajan yrityksesi tarpeisiin.

Finnvera on yritysten pankkirahoituksen lähin täydentäjä. Palveluvalikoimaan kuuluvat lainat, takaukset, pääomasijoitukset ja viennin rahoituspalvelut.

Keuda tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten kanssa. Oppilaitos tarjoaa laajan valikoiman räätälöityjä koulutuksia yrityksille ja yhteisöille. Keudalta löydät ratkaisut myös oppisopimuskoulutuksiin. Lisätietoa Keudan palveluista »

Ammattikorkeakoulut tuottavat monenlaisia alueellisia palveluita työelämän kehittämiseksi. Uudenmaan yritysten, julkisen sektorin ja kolmannen sektorin kehittäminen on yksi ammattikorkeakoulujen keskeisistä tehtävistä.

Videot:

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

15.08.2024
klo 18:00

KUTSU: Keuken syksyn kick off: Onnistuminen vaatii myös epäonnistumisia

 

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori